Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord

Pasen vier je op 1e & 2e Paasdag (zondag 31 maart en maandag 1 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. Geniet in de sfeervolle ambiance van ons vernieuwde Koetshuis van het mooist dat de streek te bieden heeft aan lokale producten verwerkt in een 4-gangen lunchmenu.

Paaslunch

Aperitief

Ontvangst met een glas Cava en Amuse 
Zuurdesembrood met Siciliaanse olijfolie, roomboter en beurre noisette 

Voorgerecht

Cherrytomaat gemarineerd in rozemarijn / dressing van daslook / radijs / rammenas 

Tussengerecht

Zeewolf / kruidenkorst / gevulde morille met eendenlever / morillesaus 

Hoofdgerecht

Kalfspicanha / shortrib / stamppotje postelein / asperge / jus van ras el hanout 

Dessert

Lambada aardbei / rabarber / madame jeanette / witte chocolade 
Koffie/thee servies met huisgemaakte nougat

Prijs voor volwassenen 75 p.p.


Genoemde prijzen zijn exclusief drank. Eventueel bijpassende wijnen of sappen a 8,75 per glas. 

Indien er vragen zijn vernemen wij dit graag telefonisch via 026-4959104 of per mail info@rhederoord.nl 

Wij kijken ernaar uit jullie te mogen ontvangen! 

Contact

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 4955358
E restaurant@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Restaurant Rhederoord
NIEUWS

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord

13 maart 2024

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord Pasen vier je op 1e & 2e Paasdag (zondag 31 maart en maandag 1 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. Geniet in de […]

Lees meer
NIEUWS

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis

1 februari 2024

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis Landgoed Rhederoord in De Steeg opent op 1 februari 2024 officieel Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord. Het bestaande koetshuis op het landgoed is volledig vernieuwd en […]

Lees meer
Thijs van Geffen

Restaurant Koetshuis Rhederoord aan de rand van "de Veluwe" met al het moois uit de natuur, streek en de seizoenen. Klassieke technieken en hedendaagse trends samen op een bord met verfijnde smaken. Komt u culinair genieten?

Thijs van Geffen Chef